CREATIEF MET KATOEN

Doe iets met je restjes katoen!

 

Ga met Antoinette Hermsen mee op ontdekkingsreis! De rode draad door deze cursus is het werken met katoen in allerlei vrolijke kleuren.

In de eerste bijeenkomst leer je een armbandje te knopen in je lievelingskleuren. Vervolgens leer je in de tweede bijeenkomst om kleine hartjes te haken die je met kralen verwerkt tot een mooie hartjeshanger. Tenslotte wordt in de derde (en laatste) bijeenkomst een dromenvanger gemaakt of een klein buideltje gehaakt.

Plezier, gezelligheid en sociale contacten staan bij deze cursus voorop. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepen (maximaal 4 deelnemers), waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Als de belangstelling van de deelnemers er is, wordt er door de docente veel achtergrondinformatie gegeven. Denk daarbij aan kleurwerking van de door jou gekozen kleuren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er leuke en inspirerende bijeenkomsten van te maken.

Antoinette heeft er zin in. Jij ook? De hieronder aangegeven data zijn niet de enige mogelijkheden. Het is dus raadzaam om ook contact met ons op te nemen als een andere periode beter uitkomt. Wellicht dat we in staat zijn om meer groepen te laten draaien.

 

Praktische informatie:

 

Wat :                “Creatief met katoen”

Waar :              Bij Antwa, Prins Hendrikstraat 72, Elst

Wanneer :       diverse data

* periode 1 :    15 -11, 22-11 en 29-11 (2018)

* periode 2 :    06-12, 13-12 en 20-12 (2018)

 

Hoe laat :        ‘s ochtends

* tijd :              10.00 uur – 12.30 uur, inloop vanaf 09.45 uur

Cursusprijs :   € 54,00 voor 3 lessen, excl. Materiaal

Materiaal :      € 2,00 - € 5,00

 

Let op : voor het haken is het nodig dat je stokjes kan haken; graag eigen haaknaald meenemen (maat 3, 3,5 of 4)

 

Heb je interesse in deze cursus, neem dan contact op met:

Lene Schetters, telefoon : 0481-372072

E-mail : Lene.schetters@upcmail.nl