Fotohobbyclub 55+

 Wie fotografeert er tegenwoordig niet? Waar de jeugd het tegenwoordig doet met de smartphone, daar gaan wij nog voor ouderwets fotograferen met een fototoestel.

 

Wat leert u?

Natuurfotografe Renate van de Boom leert u in 12 lessen de volledige theorie van het maken van een goede maar ook spannende foto. Dat gaat dus een stukje verder dan gewoon een vakantie-kiekje nemen.

Zowel de creatieve kant (compositie, lijnenspel, derdenregel, etc) als de technische kant (ISO, diafragma, sluitertijd, etc) komen aan de orde. Renate kan u in begrijpelijke taal alles uit de doeken doen.

Denkt u vooral niet dat u dit niet kunt. Vele tientallen 55plussers zijn u voorgegaan en hebben in het fotografie een leuke hobby gevonden. Middels opdrachtjes gaat u iedere keer zelf aan de slag en doet vaardigheid op met uw toestel.

 

Wat heeft u nodig?

Een fototoestel met de voorkeuze-mogelijkheid van diafragma, sluitertijd of manueel. Dit toestel neemt u iedere keer mee zodat zij samen met u het toestel kunt instellen waar nodig.

 

Wanneer is deze fotoclub beginners?

In september komt een oproep in de huis aan huis bladen. Dan kunt u zich opgeven. Ook kan dit middels het inschrijfformulier op deze site. De fotoclub beginners start in oktober.

 

Overige gegevens:

Aantal lessen: 12

Waar: de Wieken, Prinses Irenestraat 49, Elst

Hoe vaak: 1 x per 14 dagen vanaf oktober op woensdagavond

Prijs: € 120,-

 

Vervolgactiviteit: 

Heeft u na de Beginnerscursus de smaak te pakken? Meld u dan aan bij Fotoclub Extra!
Het doel van deze activiteit is het om, middels opdrachten, de creativiteit verder te ontwikkelen.

Aantal lessen: 8
Waar: de Wieken, Prinses Irenestraat 49, Elst

Hoe vaak: 1 x per maand vanaf oktober op woensdagavond

Prijs: € 80,-

  

Aanmelden bij Wil Teunissen:

e-mail:       wilteunissen1956@gmail.com

telefoon:   06-30764452