SENIORENQUIZ

 

“Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd?”

 

Deze tekst komt uit een show van Fons Jansen, waarin hij als schooljongen terug keek naar zijn onderwijzer die soms de vreemdste vragen stelde. 

 

Dat zal u bij de Seniorenquiz van Forte Fit niet overkomen. Alle vragen zijn kort, krachtig en eenduidig. Dus houdt u van spelletjes,  maar bent het kienen en bingo zat? Of kijkt u regelmatig naar de verschillende quizjes op televisie en denkt u dan ook wel eens: dat kan ik ook (of zelfs beter)? Dan boft u! Wij gaan weer starten met de enige échte seniorenquiz binnen de nu geldende coronaregels! 

 

U treedt, op 1,5 meter afstand, in het strijdperk tegen andere deelnemers. We doen dat in de stijl van de hedendaagse pubquizzen onder het motto ‘één-tegen-allen’. Een combinatie van open kennisvragen, fotovragen, videovragen, geluidsvragen en puzzels doen een beroep op uw parate kennis, vaardigheden en inzicht.

 

Een groot deel van de vragen richt zich op uw jeugdjaren: de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Maar ook het begin van deze eeuw wordt niet vergeten. De vragen (al dan niet voorzien van geluid- en/of beeldfragmenten) worden getoond op een projectiescherm met geluidsboxen. Waar u ook zit, u zal geen problemen hebben met het zien en horen van de vragen.

Dan volgt de finale: de drie beste spelers van de avond spelen tegen elkaar om de titel ‘avondwinnaar’. Hem of haar zal aan het eind van de avond een leuke prijs overhandigd worden. 

 

Spreekt u dit aan? Doe dan een keer mee! En wie weet, misschien bent u wel de volgende FF-quizzer.
 

Praktische informatie

Vanwege tekort aan belangstelling gaat de editie van voorjaar 2022 tot onze spijt niet door. 

CONTACTFORMULIER

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.