Activiteiten


AANBOD IN OVERBETUWE

 

Het aanbod van Forte Fit is divers: van yoga tot koken, van tablet cursussen tot dynamic tennis, van schrijfkring tot windows 10.

En dat is slechts een greep uit de vele activiteiten die geboden worden.

 

Via onderstaande keuzeknoppen kunt u het volledige aanbod van activiteiten per activiteitengroep bekijken. Alle cursussen worden gegeven in de Overbetuwe. 

 

sport & BEWEGEN

cultuur & educatie

digitaal actief


 

Treft u toch niet aan wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij horen graag uw ideeën. Wellicht dat u ons op het spoor zet van een mogelijk nieuwe activiteit!

 

Informatie over en aanmelding voor activiteiten kan via de contactformulieren per activiteitengroep.

Om daar (weer) te komen kunt u gebruik maken van een van de volgende buttons:

Andere (algemene) vragen kunnen gesteld worden via het algemeen contact formulier.

 

Download
Activiteitenoverzicht seizoen 2021-2022
Dit overzicht geeft de meest actuele situatie weer van alle lopende en nog te starten activiteiten in het seizoen 2021-2022.
Voor specifieke vragen kunt u zich het beste richten tot de contactpersoon, zoals die per werkgroep op de volgende pagina's genoemd zijn.
Activiteitenschema Forte Fit 2021 - vers
Microsoft Excel werkblad 55.1 KB

BESTAAN VAN EEN WACHTLIJST 


Tussen het moment van publiceren en uw verwerkte aanmelding kan een activiteit het maximum aantal toelaatbare deelnemers bereikt hebben. In dat geval wordt u automatisch op de wachtlijst geplaatst. Zodra er dan daarna ruimte is of er een nieuwe gelijksoortige activiteit gestart wordt, wordt u daarvan (zonder verplichting) op de hoogte gesteld.