NIEUWS

 

Twee nieuwe creatieve cursussen gaan van start!

 

Antoinette Hermsen neemt u graag mee op ontdekkingsreis! Haar wereld staat bol van creatieve werkvormen. Zij vindt het altijd fijn, inspirerend en rustgevend om lekker creatief bezig te zijn. Wij hebben haar gevraagd om de senioren van Forte Fit mee te nemen naar die wereld. Zij gaat dan doen op twee verschillende manieren, te weten:

  1. door te werken met katoen;
  2. door te weven met kralen.

Op de eerste manier (werken met katoen) leer je in de eerste bijeenkomst een armbandje te knopen in je lievelingskleuren.

Vervolgens leer je in de tweede bijeenkomst om kleine hartjes te haken die je met kralen verwerkt tot een mooie hartjeshanger. Tenslotte wordt in de derde (en laatste) bijeenkomst een dromenvanger gemaakt of een klein buideltje gehaakt.

 

Op de tweede manier (weven met kralen) leer je de basistechniek van het weven met kralen. En, Antoinette garandeert, dat je met een originele en zelf geweven armband naar huis gaat!

 

Plezier, gezelligheid en sociale contacten staan bij deze cursussen voorop. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepen (maximaal 4 deelnemers), waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Als de belangstelling van de deelnemers er is, wordt er door de docente veel achtergrondinformatie gegeven.

 

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er leuke en inspirerende bijeenkomsten van te maken. Antoinette heeft er zin in. Jij ook?

 

Zo ja, kijk dan verder op deze website voor de specifieke details over katoenbewerking en kralen weven.

 

 

LAATST UITGEGEVEN NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief nummer 6 is in november 2018 verschenen.

De volgende nieuwsbrief (nummer 7) staat gepland voor februari 2019.

 

Download
Nieuwsbrief Forte Fit - november 2018
Hiermee download u de laatste Nieuwsbrief van Forte Fit. Wilt u zich 'abonneren', stuur dan een mailtje naar jan.zwier@chello.nl.
Nieuwsbrief Forte Fit - november 2018 -
Adobe Acrobat document 1.1 MB