Je levensverhaal schrijven

JE LEVENSVERHAAL SCHRIJVEN

 

 

Dat is de naam van de nieuwe activiteit van Forte Fit i.s.m. bibliotheek Elst. Ieder mensenleven is uniek en waard om bij stil te staan of door te geven aan volgende generaties. Ieder mensenleven is ook eindig en naarmate je dieper in de derde levensfase komt hoe meer bij sommige mensen de behoefte wordt gevoeld zijn of haar unieke leven vast te leggen.
Moderne technieken maken dit steeds eenvoudiger, maar daadwerkelijk aan de slag gaan is voor velen een hele klus. In je eentje deze draad oppakken is niet makkelijk en daarom biedt Forte Fit deze activiteit aan om samen met anderen in acht bijeenkomsten tot een afgerond persoonlijk verhaal van je leven te komen.


Zes deelnemers en twee begeleiding komen op een vaste maandelijkse vrijdag in de maand bij elkaar in de bibliotheek van Elst. De bijeenkomsten hebben een vast stramien en de begeleiding geeft de kaders van het leven aan waar op de ochtend en als thuiswerk mee aan de gang wordt gegaan. Zij  steunen en inspireren ook de gesprekken met andere deelnemers en kunnen “een voedzame bodem voor een mooie gezamenlijke reis” zijn zoals onze speciaal gemaakte folder zegt.
Informatie nodig of aanmelden? Mail naar jj.zwier1@gmail.com of kom naar de speciale voorlichtingsochtend in de bieb in Elst. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier hieronder. En bedenk: hoe ouder je wordt , hoe meer je te vertellen (en dus te schrijven!) hebt.


Praktische info:
* frequentie: 8 maal de 3e vrijdag van de maand
* tijden: 09.45 tot 12.15 uur
* kosten bijeenkomsten: € 49,=
* locatie: bibliotheek, Elst

 De regeling “Meedoen in Overbetuwe" is van toepassing.

  

 

CONTACTFORMULIER

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.