SENIORENQUIZ

“Wie werd waar geboren en door wie werd hij hoe genoemd?”

 

Deze tekst komt uit een show van Fons Jansen, waarin hij als schooljongen terug keek naar zijn onderwijzer die soms de vreemdste vragen stelde.

Dat zal u bij de Seniorenquiz van Forte Fit niet overkomen. Alle vragen zijn kort, krachtig en eenduidig. Dus houdt u van spelletjes,  maar bent het kienen en bingo zat? Of kijkt u regelmatig naar de verschillende quizjes op televisie en denkt u dan ook wel eens: dat kan ik ook (of zelfs beter)? Dan boft u! Wij gaan weer starten met de enige échte seniorenquiz! Natuurlijk houden we rekening met de nog geldende coronaregels. U treedt, in teams van 3 spelers maar wel op enige afstand van elkaar, in het strijdperk tegen andere teams.

 

We doen dat in de stijl van de hedendaagse pubquizzen. Een combinatie van open kennisvragen, fotovragen, videovragen, geluidsvragen en puzzels doen een beroep op de parate kennis, vaardigheden en inzicht van u en uw teamleden. Een groot deel van de vragen richt zich op uw jeugdjaren: de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Dus ga even met ons mee terug naar Memory Lane! Maar ook het begin van deze eeuw wordt niet vergeten. De vragen (al dan niet voorzien van geluid- en/of beeldfragmenten) worden getoond op een projectiescherm met geluidsboxen. Waar u ook zit, u zal geen problemen hebben met het zien en horen van de vragen.

 

Dan volgt de finale: de spelers van het winnende team spelen tegen elkaar om de titel ‘avondwinnaar’. Hem of haar zal aan het eind van de avond een leuke prijs overhandigd worden.

 

 

 

CONTACTFORMULIER

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.